صفحه اصلی > اطلاعیه ها 


  چاپ        ارسال به دوست

نشست کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده استانداری هرمزگان با موضوع «طرح ارتقاء سلامت هشت محصول کشاورزی در استان» برگزار شد.

نشست کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده استانداری هرمزگان با موضوع «طرح ارتقاء سلامت هشت محصول کشاورزی در استان» برگزار شد.

 

نشست کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده استانداری هرمزگان با موضوع «طرح ارتقاء سلامت هشت محصول کشاورزی در استان» برگزار شد.

مهندس آذربنگلی کارشناس دبیرخانه سیاستگذاری سلامت دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اعلام خبر فوق افزود: « با توجه به ابلاغ مصوبات شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور ؛ در این طرح ملی، ارتقاء سلامت محصولات کشاورزی شامل خیار بوته‌ای، خیار گلخانه‌ای، گوجه فرنگی بوته‌ای و گلخانه‌ای، پیاز و پرتقال مورد بررسی قرار می گیرد و آلاینده های موجود ارزیابی می شود»

وی ادامه داد: « اصلاح و بهبود میانگین عوامل خطرزا اعم از سموم آفات نباتی، فلزات سنگین و نیترات در این تعداد از محصولات کشاورزی پرمصرف در استان انجام می‌ شود. همچنین استاندارد سازی میزان توزیع کودهای شیمیایی و سموم کشاورزی برای تولید محصول سالم و حفظ محیط زیست، عدم آلودگی آب و خاک، مدیریت و بررسی میزان آلاینده‌ها در محصولات کشاورزی موثر هستند.»

مهندس آذر بنگلی تصریح کرد: « طبق اسناد بالادستی اجرای مصوبات شورای عالی سلامت و امنیت غذایی برای کلیه دستگاه ها و نهادها لازم الاجرا بوده و تعامل و همکاری بین دستگاه های اجرایی و دبیرخانه های سلامت و امنیت غذایی استان ها به عملیاتی شدن مصوبات کمک شایانی خواهد کرد. »

 


١٤:٢٨ - 1400/07/06    /    شماره : ٢٤٢٨٩    /    تعداد نمایش : ٣٤



خروج